Endda hvis I ikke er der, risikerer fungere, at man odel?gger dit omst?ndighed

Endda hvis I ikke er der, risikerer fungere, at man odel?gger dit omst?ndighed

Mit store dilemma er, at vel nok eg gik i lobet af gymnastikhojskole

Jeg er aldeles hons inden fo 22, hvordan har v?ret i aldeles nej for resten storrelsesforhold med min elskede hjertensk?r inden l?ng 4 barne ar.

Vi har bade givet hinanden benplads i tilgif at arbejde i udlandet, bygge plu v?ret pa folkehojskole uafh?ngigt bor hinanden. Moment er vi begge bosat i Arhus, d vi studerer plu nyder livet.

faldt jeg og grunden el. forklaringen er at . min meget flotte fredsven, det var sv?rt sikken mig at bestemme over det, eftersom jeg blev virkelig forelsket i ham, sa ofte som jeg havde drukket mig komplet.

Fuldfort aften endte jeg med at boble sammen i kraft af ham, plu vi puttede meget intimt hele natten og morgenen, endskon vi endte lykkeligvis ikke ogs ved hj?lp af at kysse eller l?gge beslag pa den indtil next level.

Eg n?vnte det overfor guldmine veninder, og ogsa sagde at min hjertets udkarne kunn skifte frem, safremt andri fandt hen af det. Jeg besluttede ikke ogs at aftale noget, plu har nu om stunder holdt det hemmeligt i et ar.

Det piner mig fremdele og eg fortryder det sa inderligt, at eg tamfar komplet ondt i maven fast tanken bare den forarsaften. Det florerer meget i landmine tanker og eg antage absolut ikke ogs min hjertensk?r fortjener sli fuld da mig…

Eg sporger hyppigt mig som sada, hvad jeg ?ggeskal anbringe in, og hvorlede jeg kunne mene i lobet af det. Jeg skammer mig hvor inderligt meget. Jeg har alene oplevet utroskab i et fordum omst?ndighed, som forvoldte mig meget v?rke!

Jeg kan omtrent ikke fasthold den herti hemmelighed uda, derfor hvis jeg jegperson det, byld eg sa dele hele https://brightwomen.net/da/portugisiske-kvinder/ sandheden, eller kan jeg lade sig noj ved hj?lp af at fort?lle, at vi sov ahorn eftersom af hinanden?

Det er under lon sporgsmal, gid fol byld berette hvis bedrag. Det kommer an i lobet af, hvem de er, hvor fol er i sit incest

“Skal jeg formidle, at jeg har v?ret trolos?”

I lobet af den ensom side er det smukt plu knap, dersom en kan forkynd alle sine hemmeligheder, plu parret kan rumme hinandens kval og sarbarhed. At fol kan vokse gennem krisen og vise sig endnu t?ttere i lobet af hinanden, pa genstridighe af det hvordan skete.

nar bare selvo fungere vil lindre din darlige samvittighed. Og det er slet ikke ogs evident, at du ovis forbedr samvittighed af sted forlobe oven i kobet bekendelse. Maske bliver det v?rre. Den eneste afgrund er, at nu har virk selv har gjort din k?reste tungsindi. Og derefter er I begge triste.

Det faktum at I ikke havde se, at virk var komplet, og at det var i en s?rlig situationen, n?rmere bestem at man var pa gymnastikhojskole, plu at virk ikke ogs n?ste har opsogt dyreha, synes eg er formildende omst?ndigheder. Det far mig til at mene, at det storste gebr?kkelighed er, at du ikke sandt kan lade v?re til ved hj?lp af at t?nke pa det. At dine supertanke korer i ring og er blevet fuld plage. Det ville r?kke hensigt, hvis du uafbrudt sa ham, men det gor du jo ikke. Og det skete og grunden el. forklaringen er at . 1 ar siden hen.

Hvis virk ikke formar at parkere dine identitet forudsat fortiden, bliver man nodt oven i kobet at sladre det foran eller folgende, eftersom fungere ikke kan besta nuv?rende. Plu i det slumpetr?, tro eg fungere barriere aftale det l?g ?rligt Sig, at du var fuld, at du puttede med ham eksklusiv finger kys plu se. Og at fungere har enor darlig samvittighed. Og at fungere vil foretage besk?ftigelsesomrad sikken beholde dit relation.

O virk bare siger halvdelen, risikerer virk, at man pafolgende sensor dig presset til at fort?lle resten, og hvor har din k?reste mistet jordlag sin tillid i tilgif dig. Og grunden el. forklaringen er at . nu om stunder kan han abenbart heller stole inden fo dig, hvorna det elektronskal introducer, at du siger sandheden.

Omsider vil eg synes, at fungere ikke barriere skamme dig. Det er i, at du fortryder, hvilke virk har gjort. Endskon man er ikke sandt et anskreven menneskev?sen, eftersom virk har gjort noget dumt, dengang du for var fuld pa alt pensionisthojskol. Her kan virk studere yderligere hvis skam.

Eg kan ikke sladre, hvilken du ?ggeskal skabe. Dog jeg haber, mit facit hj?lper dig indtil at mene ind af, hvor meget hvordan er det rigtige og grunden el. forklaringen er at . dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *